Over 23April

Saskia van RouveroyWie zit er achter 23April? Mijn naam is Saskia van Rouveroy en 23 april is mijn geboortedag. En alhoewel ik van alle seizoenen hou, ben ik extra gek op het voorjaar: al dat mooie jonge groen dat uitloopt! De natuur blinkt uit in recyclen: afval wordt altijd nuttig hergebruikt. De natuur zit ook flink in mij verankerd. Ik ben opgegroeid op een boerderij en was een echt buitenkind. Als logische stap ging ik biologie studeren.

In 2011 kwam ik voor de tweede keer werkloos thuis te zitten. Stilzitten is niks voor mij en ik begon enveloppen te maken uit oude tijdschriften. Daar kreeg ik zulke enthousiaste reacties op dat ik er een webwinkel mee begon. Inmiddels is het assortiment artikelen flink uitgebreid en geef ik ook recycle workshops.
Ik gebruik (lokale) afvalproducten en/of restmaterialen om nieuwe dingen te maken. Ik probeer daarbij ook het verbruik van water en energie tot een minimum te beperken. Hiermee hoop ik anderen inspireren. Mensen zijn vaak verrast over de materialen die ik gebruik en wat ik ervan maak. Voor mij is recyclen en hergebruik (maar ook opgebruiken) een 'way of life' die me niet veel extra moeite kost en veel plezier oplevert.

Ik hoop dat ik dat plezier door kan geven!23April over hergebruik en recycling


Op 22 januari 2014 gaf ik voor de plaatselijke Ruilkring een korte lezing over mijn motivatie om bezig te zijn met hergebruik en recycling.
Kijk en luister hier naar de lezing.

 

      

 

           

©23April, 2014 | 06 - 15695056  | Bestellen & Verzenden  | sitemap | Gastenboek | Nieuwsbrief